Over ons

Watermeln is een sustainable start-up opgericht door twee jonge mannen. Met onze geruime kennis in de verduurzaming van Nederland, batterij technologie en waterstof zijn wij klaar voor de toekomst van slimme energie.

Het is onze missie om Nederland volledig duurzaam en energie onafhankelijk te maken. Dit doen wij met LuLu, de waterstofaggregaat. Een per directe oplossing voor de stikstof en CO2 uitstoot problematiek. Groene mobiele energie waar en hoeveel dan ook, zonder enige overlast of uitstoot. 

Ons doel is om Nederland te bevoorraden van duurzame energie waar en wanneer dan ook. 

Het Team

Jeff Wezel

Jeff Wezel

Co-founder

Ik krijg energie van het zoeken naar vernuftige oplossingen en avontuur. Als ondernemer doe je eigenlijk alles, maar ik ben het sterkst in commercie.

Jasper Baltus

Jasper Baltus

Co-founder

Ik hou van een uitdaging en cijfertjes. Mijn focus ligt op het beste resultaat en duurzaamheid, dit doe ik met een gaaf team van collega’s en partners.

Jeff Wezel

Jeff Wezel

Co-founder

Ik krijg energie van het zoeken naar vernuftige oplossingen en avontuur. Als ondernemer doe je eigenlijk alles, maar ik ben het sterkst in innovatie.

Jasper Baltus

Jasper Baltus

Co-founder

Mijn focus ligt op het behalen van het beste resultaat op duurzaamheid, samenwerking en financieel, dit doe ik met een gaaf team van collega’s en partners.

Onze partners

Skoon

Skoon is accelerating the energy transition with a network of clean mobile energy solutions. Renewable energy stored in batteries can be rented on our battery sharing platform, providing a clean and financially competitive alternative to diesel power.

Contact

Interesse, vragen of suggesties? We horen graag van u

+31 (0)6 34118594

De factorij 26, 1689 AL Zwaag

jeff@watermeln.nl