Over ons

Wij zijn een duurzame startup gericht op het bieden van een duurzame oplossing voor projecten zonder een (of beperkte) netaansluiting. Met onze uitgebreide kennis van het verduurzamen van Nederland met batterij- en waterstoftechnologie zijn wij klaar voor de toekomst van slimme & groene energie.

Onze missie
Het is onze missie om alle dieselgeneratoren in de wereld overbodig te maken door overal en altijd betaalbare elektriciteit te leveren.

Onze basisprincipes: 

  • Veilig en plug&play oplossingen
  • Gebruik van hergebruikte batterijcellen
  • Geen CO2, NOx en fijnstof ter plaatse
  • Groen gecertificeerde waterstof uit hernieuwbare bronnen

Onze diensten
Wij leveren on-demand groene stroom zonder complexiteit. Wij verzorgen het transport, installatie, monitoring en onderhoud zodat de klant altijd zeker is van voldoende elektriciteit. 

 

Het Team

Jeff Wezel

Jeff Wezel

Co-founder

 

Ik krijg energie van het zoeken naar vernuftige oplossingen en avontuur. Als ondernemer doe je eigenlijk alles, maar ik ben het sterkst in commercie.

 

Jasper Baltus

Jasper Baltus

Co-founder

 

Ik hou van een uitdaging en cijfertjes. Mijn focus ligt op het beste resultaat en duurzaamheid, dit doe ik met een gaaf team van collega’s en partners.

Jeff Wezel

Jeff Wezel

Co-founder

Ik krijg energie van het zoeken naar vernuftige oplossingen en avontuur. Als ondernemer doe je eigenlijk alles, maar ik ben het sterkst in innovatie.

Jasper Baltus

Jasper Baltus

Co-founder

Mijn focus ligt op het behalen van het beste resultaat op duurzaamheid, samenwerking en financieel, dit doe ik met een gaaf team van collega’s en partners.

Onze partners

Skoon

Skoon is accelerating the energy transition with a network of clean mobile energy solutions. Renewable energy stored in batteries can be rented on our battery sharing platform, providing a clean and financially competitive alternative to diesel power.

Accenda

Accenda is een R&D specialist in mechetronica van o.a. batterij- en waterstoftechnologie. Vanuit een samenwerking wordt er gewerkt aan de ontwikkeling en productie van de waterstof generatoren.

Contact

Interesse, vragen of suggesties? We horen graag van u

+31 (0)6 34118594

De factorij 26, 1689 AL Zwaag

jeff@watermeln.nl